overdag meer activiteiten

Om mensen met psychiatrische problematiek een dagstructuur te geven levert OMA dagbesteding / groepsbegeleiding, individuele begeleiding en woonbegeleiding binnen de WLZ / WMO.

OMA staat voor Overdag Meer Activiteiten. Die activiteiten zijn zeer divers :

Winkel
In de winkel kan gewerkt worden (eventueel als reintegratie) in alle voorkomende werkzaamheden. In de winkel worden allerlei woonaccessoires verkocht. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het adviseren van de klanten, inpakken en afrekenen maar ook schoonmaakwerkzaamheden of etaleren. Sinds kort is OMA ook wederverkoper van WoodWick geurkaarsen.

Boeken
Achterin de winkel is een aparte boekafdeling waar tweedehands boeken gekocht kunnen worden. Deze boekenvoorraad kan regelmatig aangepast worden. We hebben een grote voorraad boeken en regelmatig komen er nieuwe boeken binnen die weer uitgezocht moeten worden.

Creatieve dagbesteding
In de ruimtes boven en achter de winkel zijn er allerlei ruimtes en materialen om creatief bezig te kunnen zijn. Zo kan er geschilderd worden, hebben we naaimachines en stoffen om van alles te maken, kunnen er kaarsen en zeepjes gemaakt worden maar kan er ook hout bewerkt en meubels opgepimpt worden. Beelden kunnen gemaakt worden van keramiek of speksteen. Daarnaast zijn er alle materialen voor mozaiek en kan er gekookt worden in een ruime keuken.

Oma’s Bakery
Koffie, Thee of Fris met zelfgemaakt gebak of cake. Achter in de winkel van OMA, met een eigen ingang aan de Bakkerstraat. Klein terras en ca 14 plaatsen binnen. Op reservering kunnen we een High Tea aanbieden en als lunch broodjes,  soep of een tosti.

Naast bovenstaande activiteiten is OMA nog steeds bezig met nieuwe projecten en zullen er binnenkort projecten gestart worden in het kader van bewegen en recyclen. Natuurlijk zijn mensen met nieuwe ideeën altijd welkom in de dagbesteding.


facebook                                                        schilderijen

 

Wij zijn gevestigd in de doorgaande weg in ‘s Gravenpolder. In de winkel worden allerlei leuke dingen voor in en om het huis verkocht. We bieden dagbesteding voor mensen met psychiatrische problematiek.