overdag meer activiteiten

OMA staat voor Overdag Meer Activiteiten. Helaas moeten we de stoppen met de dagbesteding en zal daarom ook de winkel binnenkort gaan sluiten. De uitverkoop loopt nog tot en met 26 april en daarna zijn we waarschijnlijk nog open op de braderie van 1 juni.

Winkel
In de winkel kan gewerkt worden (eventueel als reintegratie) in alle voorkomende werkzaamheden. In de winkel worden allerlei woonaccessoires verkocht. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het adviseren van de klanten, inpakken en afrekenen maar ook schoonmaakwerkzaamheden of etaleren. Sinds kort is OMA ook wederverkoper van WoodWick geurkaarsen.

Boeken
Achterin de winkel is een aparte boekafdeling waar tweedehands boeken gekocht kunnen worden. Deze boekenvoorraad kan regelmatig aangepast worden. We hebben een grote voorraad boeken en regelmatig komen er nieuwe boeken binnen die weer uitgezocht moeten worden.

Creatieve dagbesteding
Deze loopt nog tot 30 april. Daarna zullen we stoppen met de dagbesteding.

facebook                                                        schilderijen

 

Wij zijn gevestigd in de doorgaande weg in ‘s Gravenpolder. In de winkel worden allerlei leuke dingen voor in en om het huis verkocht. We bieden dagbesteding voor mensen met psychiatrische problematiek.