home    Woonbegeleiding  winkel   Bakery   wmo    route    wie is oma?    contact     Boeken

 

In de dagbesteding (groepsbegeleiding in het kader van de WMO begeleiding) worden alle dagelijkse zaken behandeld die de cliënten zelfredzamer kunnen maken. We beginnen ‘s ochtends om 9 uur waarbij er inloop is van kwart voor 9 tot 9 uur. Het ochtenddeel loopt tot 12 uur. Voor de cliënten die een hele dag aanwezig zijn wordt er tussen de middag de mogelijkheid geboden om te blijven eten. Het koken en de boodschappen doen horen ook bij de dagbesteding. Het middag-dagdeel loopt van 13 uur tot 16 uur.

Naast het creatieve (schilderen, houtbewerking, alles met naaimachine of fototoestel) zullen we ook tijd besteden aan budgetteren, boodschappen doen, koken, internetbankieren of andere zaken waar men nog niet genoeg van weet.

In de zomer gaan we ook weer meer naar buiten, sporten is ook een onderdeel dat we in de toekomst willen gaan organiseren. Voor mensen die van grovere materialen houden kunnen we ook zelf allerlei zaken voor in en om het huis maken zoals meubelen en lampen en hebben we ook altijd kleinmeubelen staan die we op kunnen knappen.

We zijn prima te bereiken met het openbaar vervoer.  Een bus rijdt vanaf het Station in Goes naar de ‘s Gravenstraat. (halte Schuitstraat is 100 meter van ons adres).

Boomgaard
Sinds kort heeft OMA een eigen boomgaard tussen Goes en ‘s Gravenpolder. In de boomgaard staan peren en stoofperen. We beginnen eind 2016 begin 2017 met de aanleg van een moestuin van ca. 250 m2. Een dagbesteding voor mensen die graag buiten bezig willen zijn en het leuk vinden om een boomgaard met moestuin zelf te onderhouden. Alle voorkomende werkzaamheden in de moestuin en boomgaard kunnen hier uitgevoerd worden.dagbesteding